View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #17

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #17
By Enric Pineda • Issue #18 • View online
Aquesta havia de ser la darrera newsletter de l'any passat però com que sóc així de despistat s'ha convertit en la primera d'aquest any. Així doncs, bon any! Comencem!

Des del meu podcast
Tenim nou episodi al podcast, un especial de Nadal com toca per a aquestes dates. Viatjarem per les bandes sonores de les pel·lícules nadalenques més famoses que hi ha hagut en els darrers anys.
Vist a les meves xarxes
Trobo molt bé que l'Ajuntament de València hagi decidit posar plaques fotovoltaiques a les teulades dels cementiris municipals per autoabastir-se energèticament. Però el que em sembla ja brutal és el nom de la campanya: REQUIEM IN POWER.
Joan Ribó
☀⚡A #València tindrem la planta fotovoltaica pública + gran d'Espanya! El projecte Requiem In Power (RIP) instal·larà 7000 plaques solars a les teulades dels cementeris. L'energia que produisquen ens farà menys dependents de les elèctriques, a qui enviem carbó des de @compromis https://t.co/KeWkaIGmkY
Avui us recomano...
Us porto el meu darrer directe, dedicat a la Major League Soccer, la lliga de futbol o soccer als Estats Units. He penjat el directe sencer a Youtube, de manera que si teniu una hora lliure el podeu veure amb tranquil·litat.
MLS.cat: tota la Major League Soccer en català
MLS.cat: tota la Major League Soccer en català
Has dit MLS?
Sí, he engegat un projecte personal per fer divulgació de la Major League Soccer en català. I per començar, he fet un compte de Twitter senzillet. Ja el podeu seguir!
MLS en català
Hola! Ens estrenem a Twitter i volem que ens conegueu. Volem difondre tot allò relacionat amb la Major League Soccer en català. Si, la lliga de "soccer" dels EEUU. Ens acompanyeu? https://t.co/sickqVD5Wq
Did you enjoy this issue?
Enric Pineda

Un butlletí setmanal en el que cada dilluns hi aboco algunes de les meves dèries i curiositats que m'agrada compartir amb la gent. Completament de franc, Montserrat!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue