View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #16

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #16
By Enric Pineda • Issue #17 • View online
Canvis de paradigma en el periodisme, eines que enshan canviat la vida i que necessiten una repensada, i homenatges emotius a persones extraordinàries. La (possible) darrera newsletter de 2021 va ben carregada!

Des del meu blog
Amb la d'eines que tenim avui en dia, sembla que poc a poc tenir una pàgina web que sigui només informativa del teu negoci és quelcom irrellevant. Si voleu sentir les meves raons per les quals potser no necessites, com a negoci, una pàgina web, aquí us les deixo:
Té sentit tenir una web avui en dia? – Enric Pineda
Vist a les meves xarxes
Estan en perill les subscripcions als diaris tradicionals en paper o en digital? En principi sembla que sí, però el New York Times ha vist com dues seccions del seu diari, a les quals et pots subscriure de forma individual, han arribat al milió de subscriptors. Canvi de paradigma cap a la verticalitat de continguts?
Both Cooking and Games Reach 1 Million Subscriptions | The New York Times Company
Avui us recomano...
El dissabte 18 de desembre va tenir lloc l'homenatge a la companya i membre de la Junta Directiva de l'Associació Catalana d'Esperanto Montserrat Franquesa a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona. Podeu recuperar l'acte sencer en el vídeo que us penjo a continuació:
Homenatge a Montserrat Franquesa
Homenatge a Montserrat Franquesa
Agenda
Did you enjoy this issue?
Enric Pineda

Un butlletí setmanal en el que cada dilluns hi aboco algunes de les meves dèries i curiositats que m'agrada compartir amb la gent. Completament de franc, Montserrat!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue