View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #16

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Canvis de paradigma en el periodisme, eines que enshan canviat la vida i que necessiten una repensada, i homenatges emotius a persones extraordinàries. La (possible) darrera newsletter de 2021 va ben carregada!

Des del meu blog
Amb la d'eines que tenim avui en dia, sembla que poc a poc tenir una pàgina web que sigui només informativa del teu negoci és quelcom irrellevant. Si voleu sentir les meves raons per les quals potser no necessites, com a negoci, una pàgina web, aquí us les deixo:
Té sentit tenir una web avui en dia? – Enric Pineda
Vist a les meves xarxes
Estan en perill les subscripcions als diaris tradicionals en paper o en digital? En principi sembla que sí, però el New York Times ha vist com dues seccions del seu diari, a les quals et pots subscriure de forma individual, han arribat al milió de subscriptors. Canvi de paradigma cap a la verticalitat de continguts?
Both Cooking and Games Reach 1 Million Subscriptions | The New York Times Company
Avui us recomano...
El dissabte 18 de desembre va tenir lloc l'homenatge a la companya i membre de la Junta Directiva de l'Associació Catalana d'Esperanto Montserrat Franquesa a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona. Podeu recuperar l'acte sencer en el vídeo que us penjo a continuació:
Homenatge a Montserrat Franquesa
Homenatge a Montserrat Franquesa
Agenda
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.