View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #14

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Avui us porto lectures sobre apps, propostes solidàries per aquest Nadal i una manera de mirar al passat de la nostra estimada xarxa. Comencem!

Des del meu blog
Avui porto un article que tenia ganes d'escriure sobre un tema que denota que em faig gran: una anàlisi de les apps de supermercats.
Quina és la millor app de supermercat? – Enric Pineda
Vist a les meves xarxes
Recordeu com era la primera web de la Generalitat de Catalunya? Com es va estrenar a internet el Burger King? O com era la primera web de la Universitat Autònoma de Barcelona? Doncs saber-ho és molt fàcil gràcies a The Wayback Machine, un projecte del Internet Archive, entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu servir d'arxiu per tot allò que es publica a Internet, així com de repositori digital d'un munt de col·leccions privades. Aneu a la seva web, feu un cop d'ull a les seccions de videojocs o pel·lícules antigues, i meravelleu-vos amb les versions antigues de les vostres webs preferides.
Avui us recomano...
Ha tornat el calendari feminista de Puntes Rebels! Com sempre el teniu disponible a la web de La Monda Lironda o a qualsevol dels punts de venda que trobareu per tota Catalunya. I aquest cop ve amb novetat: un podcast! Podeu escoltar-lo i subcriure-us-hi en aquest enllaç:
Puntes Rebels. El podcast - Podcast en iVoox
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.