View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #12

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Per coses d'agenda el butlletí que havia d'enviar-se divendres passat s'envia avui, però tampoc passa res. Diuen que allò bo es fa esperar, oi? I ja posats, què et sembla si canvio el dia d'enviament a dilluns?

Nou episodi al podcast
He publicat un nou episodi del meu podcast “The Sound of Film Music”, aquest cop dedicat a tota una saga de compositors com són els Newman: Alfred, David, Thomas i Randy. Recorda que si no el segueixes ho pots fer a qualsevol d'aquestes plataformes:
La sobretaula de Creadors.tv
Com ja saps, Creadors.tv és una associació de creadors de continguts en llengua catalana que té com a objectiu la promoció de la llengua a través de la xarxa, patrocinant el contingut de streamers, youtubers, tiktokers i demés. Aquest proper dimecres, a les 21h, hi ha una nova edició de “La sobretaula”, un programa de Creadors on quatre membres de la comunitat xerren entre ells i es coneixen una mica millor. I en aquesta ocasió el moderador / presentador seré jo mateix!
Ho podràs veure al canal de Twitch de Creadors:
Twitch
Torno a Twitch amb un programa d'humor
Divendres a la nit teniu una cita amb l'humor del tipus política ficció amb un progra,ma en el que cercarem el millor candidat a la corona catalana entre els una sèrie de candidats que us proposaré. Prometo riures, enquestes, sorpreses i més, i m'agradaria comptar amb la teva presència.
Serà el proper divendres 19 de novembre a les 22h.
Gilgamesh!
I com que aquesta newsletter va de les meves dèries, porto uns dies escoltant en bucle la cançó que Pascu i Rodri de Destripando la Historia li van dedicar a l'heroi sumeri Gilgamesh. Amb un estil similar a l'anime i una cançó tipus Village People, expliquen el poema amb una gràcia espectacular. A cantar!
Gilgamesh | Destripando la Historia
Gilgamesh | Destripando la Historia
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.