View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #12

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #12
By Enric Pineda • Issue #13 • View online
Per coses d'agenda el butlletí que havia d'enviar-se divendres passat s'envia avui, però tampoc passa res. Diuen que allò bo es fa esperar, oi? I ja posats, què et sembla si canvio el dia d'enviament a dilluns?

Nou episodi al podcast
He publicat un nou episodi del meu podcast “The Sound of Film Music”, aquest cop dedicat a tota una saga de compositors com són els Newman: Alfred, David, Thomas i Randy. Recorda que si no el segueixes ho pots fer a qualsevol d'aquestes plataformes:
La sobretaula de Creadors.tv
Com ja saps, Creadors.tv és una associació de creadors de continguts en llengua catalana que té com a objectiu la promoció de la llengua a través de la xarxa, patrocinant el contingut de streamers, youtubers, tiktokers i demés. Aquest proper dimecres, a les 21h, hi ha una nova edició de “La sobretaula”, un programa de Creadors on quatre membres de la comunitat xerren entre ells i es coneixen una mica millor. I en aquesta ocasió el moderador / presentador seré jo mateix!
Ho podràs veure al canal de Twitch de Creadors:
Twitch
Torno a Twitch amb un programa d'humor
Divendres a la nit teniu una cita amb l'humor del tipus política ficció amb un progra,ma en el que cercarem el millor candidat a la corona catalana entre els una sèrie de candidats que us proposaré. Prometo riures, enquestes, sorpreses i més, i m'agradaria comptar amb la teva presència.
Serà el proper divendres 19 de novembre a les 22h.
Gilgamesh!
I com que aquesta newsletter va de les meves dèries, porto uns dies escoltant en bucle la cançó que Pascu i Rodri de Destripando la Historia li van dedicar a l'heroi sumeri Gilgamesh. Amb un estil similar a l'anime i una cançó tipus Village People, expliquen el poema amb una gràcia espectacular. A cantar!
Gilgamesh | Destripando la Historia
Gilgamesh | Destripando la Historia
Did you enjoy this issue?
Enric Pineda

Un butlletí setmanal en el que cada dilluns hi aboco algunes de les meves dèries i curiositats que m'agrada compartir amb la gent. Completament de franc, Montserrat!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue