View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #11

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #11
By Enric Pineda • Issue #12 • View online
Avui reconec que la newsletter m'ha quedat una mica boomer (per no dir juràssica) però espero que la gaudiu tant o més que jo. Comencem!

Des del meu blog
Ets de les persones que quan et mencionen Twitch no saps de què els estan parlant? No passa res, aquí us deixo una petita introducció a aquest món per a Boomers i X-Gens:
Petita guia de Twitch per a boomers i X-Gens – Enric Pineda
Vist a les meves xarxes
Jurassic Park amb un gatet? Sí, si us plau. I sobretot si està tan ben fet com aquest:
Jurassic Park but with a Cat
Jurassic Park but with a Cat
Avui us recomano...
Si sou dels boomers que us heu llegit l'article sobre Twitch que iniciava aquesta newsletter, segurament sereu d'aquests que per moltes fotos que tingueu al mòbil, sempre en voldreu tenir algunes en paper per si un cas. Doncs bé, a Freeprints us ofereixen 40 fotos al mes gratuïtes, que rebreu a casa sempre que en pagueu el transport. Més info, a la seva web:
Obtener fotos gratis | Aplicación FreePrints para iPhone y Android
I per acabar...
Com segurament ja sabeu, tinc un podcast que faig des de casa amb els meus mitjans i sense subvencions de la Generalitat ni similars. El cas és que he decidit reactivar el meu vell compte de Aixeta per permetre a la gent que es pugui subscriure al podcast des de 2€ al mes. Aquestes subscripcions donen accés al blog privat del podcast, accés en exclusiva als episodis abans de que els pengi a Internet, i altres sorpreses. Si voleu donar una ullada a la pàgina del projecte, feu click aquí:
L'Aixeta - The Sound of Film Music
Did you enjoy this issue?
Enric Pineda

Un butlletí setmanal en el que cada dilluns hi aboco algunes de les meves dèries i curiositats que m'agrada compartir amb la gent. Completament de franc, Montserrat!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue