View profile

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda #10

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
Avui tenim una newsletter molt variada: podcast, el Bongo Cat, dades espúries i monarquia. Com ho ajunto tot en una newsletter? Doncs d'aquesta manera! Llegiu!

Des del meu podcast
Tinc nou episodi del podcast, aquest cop dedicat a fer un top 10 molt personal de les cançons de pel·lícules Disney que més m'agraden. Escolteu-lo a qualsevol d'aquestes plataformes:
Vist a les meves xarxes
Dins del món anglosaxó l'aparició del domini “.cat” va significar que hi hauria gent que agafaria dominis per als seus gats. Ràpidament això va quedar en no res quan es va començar a demanar com a requisit que la web estigués, com a mínim, en català.
Tanmateix, algú va pensar que el Bongo Cat, un meme força popular a la xarxa, es mereixia tenir una web interactiva on fer-lo tocar la marimba, el piano o els bongos amb el teclat. Va agafar el domini, va aconseguir la traducció al web en català, i el resultat és el divertimento que us porto jo avui:
Bongo Cat
Avui us recomano...
Com ja sabeu, correlació no significa causalitat, és a dir, que dos fets evolucionin de forma similar no vol dir que es pugui establir una relació directa entre ells. Si sou fans de l'estadística (o sociòlegs avorrits), doneu un cop d'ull a aquesta web on podreu riure amb les correlacions espúries més gracioses:
15 Insane Things That Correlate With Each Other
Agenda
I si entre tots triéssim el millor candidat al tron del Regne de Catalunya? Ara que sembla que això de la República Catalana no acaba de rutllar, potser que busquem una altra fórmula per ser independents.
Molt aviat, torno en directe a Twitch!
Did you enjoy this issue? Yes No
Enric Pineda
Enric Pineda @epineda

Un butlletí setmanal que cada dilluns t'ofereix continguts nous per començar bé la setmana. I completament de franc, Maria Dolors!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.