View profile

La Bulteno #0

La Bulteno - El butlletí d'Enric Pineda
La Bulteno #0
By Enric Pineda • Issue #1 • View online
Engeguem una nova aventura a internet. Aquest cop, muntant un butlletí de subscripció gratuït pensat per difondre les coses que m'agraden, em criden l'atenció, o que em sorprenen. Tot allò “disdoninda” (que es mereix ser difós).
Si has rebut aquest buitlletí és que ets del grup de testejadors d'aquesta nova eina. Si us plau, digues què et sembla! Anirem configurant això entre tots!

Des del meu blog
Directes i newsletters, explorant noves formes de connectar amb el món – Enric Pineda
Vist a les meves xarxes
Des de Creadors.tv van produïr aquest petit documental sobre les dones creadores de la plataforma i els problemes que s'han trobat a l'hora de crear contingut a la xarxa. Un vídeo molt recomanable!
#CREADORES I La dona a Internet (Curt-documental)
#CREADORES I La dona a Internet (Curt-documental)
Avui us recomano...
Sabíeu que tinc un servei, anomenat Can Pineda, on us puc ajudar a muntar el vostre web a un preu realment bo? Ja hi ha gent que ha confiat en mi per tenir la web penjada a Internet, i entre aquests hi ha el dibuixant, dissenyador i il·lustrador Markie Brown, que té una pàgina web “digna de admirá”.
Agenda
Voleu saber què és això de l'esperanto? Si us entra curiositat sobre aquesta llengua planificada, o sobre com pot un paio com jo estar enganxat a ella, us convido a la xerrada online que faré al meu canal de Twitch!
🗓️ 17 de març de 2021
🕙 19h
Did you enjoy this issue?
Enric Pineda

Un butlletí setmanal en el que cada dilluns hi aboco algunes de les meves dèries i curiositats que m'agrada compartir amb la gent. Completament de franc, Montserrat!

In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Powered by Revue