Hola !

Un cop més, com cada dilluns, arriba una nova edició de la Bulteno per assaborir juntament amb el cafè o amb el teu esmorzar preferit. L’edició d’avui té de tot, ja ho veuràs!

Mans alçades a una assemblea

Comencem amb l’article d’aquesta setmana al meu blog, on faig una petita reflexió sobre l’ús que fan de les xarxes socials les entitats assembleàries i progressistes, i de com el fedivers pot ser l’alternativa justa i democràtica que necessiten a X, Facebook, Instagram i demés. Pots llegir l’article fent click aquí

Edifici okupat

També he llegit un interessant article de Gerardo Tecé al digital CTXT on parla del nou "timo de la estampita": les assegurances anti-okupació, una nova manera que tenen empreses com Securitas Direct o Movistar Prosegur per encolomar-te productes que no necessites en base a afirmacions competament falses.

Aixeta germinant

D’altra banda, l’amic Cesk Freixas ha deixat de banda una mica la seva faceta com a cantautor per embarcar-se en la gestió de Aixeta.cat, el portal de micromecenatge català. I aquest projecte, que tot just ara està vivint un renaixement com l’au fènix, necessita dels teus dinerons per poder tirar endavant. Si creus que el suport a la cultura local s’ho mereix, fes click aquí per tenir més informació

James Earl Jones

I per últim, recordem juntes la figura de James Earl Jones, actor de cinema i teatre, conegut per la seva veu profunda i pronunciació perfecta, que va aconseguir a base de treballar molt dur per superar la seva tartamudesa. Cada generació l’ha conegut per algun paper, però sempre serà Darth Vader a Star Wars, Mufasa a El Rei Lleó, o el rei Jaffe Joffer de Zamunda a El Pŕincipe de Zamunda. Des d’aquí, desitjo que tan de bo s’aparegui de tant en tant entre els núvols i ens digui què hem de fer. DEP, James!

I fins aquí el butlletí d’avui! Tens alguna proposta, projecte o idea que vulguis difondre a través d’aquest humil butlletí? No tinguis vergonya i fes-me un correu a hola@enricpineda.cat explicant-m’ho. I juntes en farem la difusió que es mereix!