Hola de nou, !

Aquest butlletíi arriba amb una mica més de son que de costum però, com sempre, arriba puntual a la seva cita amb la teva bústia de correu electròmnic. Així doncs, ja podem començar!

Gronxador antic en un parc I em poso una mica reivindicatiu per presentar-te el tema de l’article del meu blog d’aquesta setmana; com és que no fan parcs amb ombra per a la mainada? No hauria de ser tan inusual que un nano pugui jugar cada dia al parc, sense haver de patir cremades a les natges volent baixar pel tobogan. Si tens ganes de llegir què en penso d’això, ho pots llegir al meu blog

Aigua d’un riu Del que he llegit aquesta setmana em quedo amb un reportatge de la BBC que m’ha deixat clavat a la cadira. Ja sabíem que l’ús de les Intel·ligències Artificials de forma massiva està produïnt una demanda sense fre d’aigua per refrigerar les màquines. Doncs bé, una dada actual diu que la IA consumeix uns tres litres d’aigua per cada "prompt" o pregunta que li facis. Així doncs, pensa bé què li vols preguntar al ChatGPT abans de malgastar aigua preguntant-li el color del cavall blanc de Santiago.

I per últim, si a cas amb la parella sou dels que sempre discutiu si aquell gersei tan maco és verd o blau, aqui va un test online que potser no us treu de dubtes però us farà riure: Is my blue?

Salut! Gis la revido!